«Annette» åpner filmfestivalen i Cannes

Annette er Leo Caraxs første film på engelsk. Den handler om en mystisk jente som endrer foreldrenes liv for alltid.

Det er en dramatisk musikal med Adam Driver og Marion Cotillard i de sentrale rollene. Den skulle opprinnelig ha premiere allerede på fjorårets festival.

Handlingen foregår i Los Angeles og dreier seg om standupkomikeren Henry (Driver) og hans kone, operasanger Ann (Cotillard), som sammen fremstår som et perfekt, lykkelig og glamorøst par. De får sin første datter, Annette, en mystisk jente som snur  opp ned på livet deres.

Regissøren er den franske regissøren Leo Carax (De elskende på Pont-neuf, Holy Motors), som nå lager sin første film på engelsk. Manuset er skrevet av de to medlemmene av rockebandet Sparks, som også er ansvarlige for musikken i filmen.

Sjekk ut den nylig utgitte traileren nedenfor:

Annette  har verdenspremiere i Cannes 6. juli.