Mark Wahlberg er totalt forvandlet på tre uker

Mark Wahlbergs nye ekstreme diett er på 7000 kalorier om dagen – målsettingen er opp 30 kilo på seks uker for rollen i Stu, som innspilles nå.

Skuespillerens kroppstransformasjon på tre uker er ekstrem. Wahlberg har gått opp 13 kilo på tre uker ved hjelp av sin private kokk Lawrence Duran, skriver Page Six. Målsettingen er å gå opp 30 kilo på seks uker.

Method acting

Filmen regisseres av Rosalind Ross, og er en biofilm om bokseren Stuart Long som ble prest, som Mark har prøvd å få laget i minst seks år. Wahlbeg tilnærming til rollen er metod acting, slik vi har sett Dustin Hofman og Robert De Niro har gjort mange av sine roller hvor de endrer seg fysisk og psykisk for å kome nært det karakteren var i virkeligheten.

“Etter at vi er ferdige med boksescenene, får jeg legge på meg så mye vekt som mulig i løpet av filmen. Jeg utfordrer meg selv til å legge på 30 kilo de neste seks ukene … de vil at jeg skal gjøre det så sunt som mulig. Jeg har hatt et strengt diettskjema lenge, nå gleder jg meg til å fråtse i alt … sier han.

– Det er ikke lett for noen å spise så mye mat, selv om du deler den opp i mindre måltider, sier Hollywood-stjernekokken som står for den daglige menyen til skuespilleren.

Alle boksescene blir skutt først før Nark Wahlberg la på seg. Dietten handler om å spise 7000 kalorier om dagen. Til en «pre-breakfast» klokka 03.00 spiser Wahlberg tre egg før en trening. Etter trening spiser han åtte egg, seks skiver bacon, en desiliter ris, to teskjeer olivenolje og en proteinbar. Hollywood-skuespilleren spiser deretter måltider hver tredje time, bestående av kalvekoteletter, svinekoteletter, biff, fisk og bygg. Han avslutter dagen med en blanding av eplepuré, syltetøy, mandelsmør og melasse.

Ønsker å gå opp mer

– Vi sørger for at maten inneholder gode karbohydrater, mørkegrønne grønnsaker og så varierer vi bare proteinet om dagen – og minst et dusin egg, forteller kokken til E-News.

Mark Wahlberg ønsker å gå opp ytterligere fem kilo før opptakene.
– Det er ikke lett for noen å spise så mye mat, selv om du deler den opp i mindre måltider, sier Lawrence Duran.

På sin Instagram har den amerikanske skuespilleren lagt ut på kroppstransformasjonen med teksten “Ett bilde er for tre uker siden, og nå dette. Takk til Lawrence Durans matlaging ”.

For tre år siden skapte han overskrifter etter å ha publisert sin ekstreme helserutine på Instagram. Hans dager varte mellom 2.30 og 19:30 og inkluderte to treningsøkter, en dukkert i det iskalde kryokammeret sitt og hele syv måltider.