Nå kan du bli din egen kinosjef på Frogner Kino

I juni presenterer Frogner Kino et helt nytt kinokonsept i Norge, og inviterer publikum til å arrangere sin egen filmvisning med opp til 20 personer i salen.

 Med konseptet DIN KINO tilrettelegger Frogner Kino for gode kinoopplevelser selv med strenge smittevernstiltak. Nå kan du være din egen kinosjef og skreddersy en visning som passer for deg og de du vil dele filmopplevelsen med – når du vil.

Pandemien og de påfølgende strenge tiltakene for Oslo-kinoene har ført til at man må tenke innovativt for å kunne tilby trygge kinoopplevelser, i tillegg til at filmvanene våre har endret seg underveis. «Da Raymond åpnet opp for kun 20 gjester i salen, ble vi nødt til å tenke nytt. Da kom vi opp med et konsept som ikke har vært prøvd i Norge før. Vi overfører ‘on demand’-opplevelsen som publikum har vennet seg til fra sofakroken under pandemien – til kinolerretet!», forteller programsjef Matias Armand Jordal om konseptet.

Frogner Kino har forhåndskuratert et variert utvalg av filmer bestående av de beste filmnyhetene og klassiske perler fra filmhistorien som du kan velge blant. DIN KINO har kapasitet på opp til 20 personer til en samlet pris på 3600 kr. Det gir en billettpris på 180 kr for en atmosfærisk filmopplevelse innenfor trygge rammer, hvis man velger å være 20 deltagere. I tillegg kan du forhåndsbestille tapas og vin som kan nytes i salen.

Kinokonseptet passer perfekt til en sosial samling for jobben etter en lang periode med hjemmekontor, en romantisk filmkveld med kjæresten – for familiekohorter og vennegrupper. Alt du trenger å gjøre er å samle en gruppe, velge filmen du vil se og dato og klokkeslett for visningen.

DIN KINO er tilgjengelig fra 2. juni.