De beste seriene å strømme i høst

Strømming er ikke bare for regnfulle sommerdager på hytta, det kan til og med redde de kjølige høstkveldene når ferien er en saga blott. Flere serier og filmer enn noensinne slippes på nett uten å gå innom kinoene på grunn av pandemien, noe som gjør at strømmetjenestenes kataloger er bedre og bredere enn noen gang tidligere.

Leter du etter en ny favorittserie, eller vil du vite hvilke som er de beste seriene å strømme akkurat nå? Her samler vi de beste seriene fra alle de ulike strømmetjenestenes kataloger.

Savner du tilgang til en serie på grunn av plasseringen din? Dette kan lett unngås ved å bytte plassering på nett, og på denne måten unngå såkalt geoblokkering. For å kryptere internettrafikken, bytte IP-adressen og plasseringen din på nett, er den enkleste løsningen å installere et virtuelt privat nettverk, ett VPN.

De beste seriene å strømme i høst:

Calls

Det er sjelden en serie faktisk er banebrytende i sitt format eller hendelsesforløp, selv om mange prøver og feiler. Calls er nå mulig å se på Apple TV+. Serien er ikke animert, men er bare et bakgrunnsbilde på loop med dialog av kjente skuespillere som driver den mørke og dramatiske historien fram gjennom telefonsamtaler. Du vil sannsynligvis bli hekta etter den første episoden.

The Handmaids Tale

Den etterlengtede fjerde sesongen av The Handmaid’s Tale kan nå ses på Hulu, hvor vi kommer til å følge June på hennes misjon for å få så mange som mulig ut av Gilead mens hun kjemper for sin overlevelse både mentalt og fysisk. I den nye sesongen får vi trolig fortsette å se June lete etter datteren sin, mens hennes hat mot systemet hun sitter fast i er stadig økende.

Made for Love

På HBO Max man kan glede seg over Cristin Miliotis komiske talent i en ny satiriske serie som minner om en lysere variant av Black Mirror. Milioti spiller Hazel Green som rømmer fra ekteskapet sitt, for å oppdage at ektemannen hennes som er tech-milliardær har installert en chip i hjernen hennes. Kampen for frihet blir til en absurd reise der hun møter mange underholdende karakterer underveis.

Its a Sin

For alle som elsket Tørk aldri tårer kommer nå It’s a Sin, som følger en gruppe unge, homofile menn i London på 80-tallet. Serien er like varm, livsbejaende og fylt med glede og empati som man kan forvente seg av en serie som er skapt av Russell T. Davies. Til tonene av den tidsriktige musikken får vi følge menneskene som møtte enorm smerte med håp og smittende livsglede. Serien kan strømmes HBO Max.

Special

Den fire ganger Emmy-nominerte Special og skaperen Ryan O’Connell er tilbake med en ny andre-sesong med premiere på Netflix i mai. Akkurat som den første sesongen, er også denne sesongen varm og morsom, og handler om Ryans liv med en funksjonsvariasjon, en krevende mamma og en sterk lengsel bort fra utenforskapet og mot kjærligheten. Med episoder som er et kvarter lange, lykkes serien med å fange seeren og berører som få andre serier.

Stath Lets Flats

Liker du britisk humor og gledet deg over de ubekvemme, men elskverdige, karakterene i The Office? Da er Stath Lets Flats noe for deg. Stath er en sosialt klønete gresk-kyprioter som desperat forsøker å imponere faren sin ved å jobbe for den samme bedriften som ham innen eiendomsutleie. Den første sesongen kom på HBO MAX allerede i 2018, men den andre sesongen er endra bedre, noe som tre BAFTA-priser beviser.

Yasuke

Til slutt en serie for de som liker magi og kampen mot mørke krefter. Yasuke byr på japansk drama på sitt mest underholdene. Hovedpersonen som har samme navn som serien, søker en rolig tilværelse etter et tidligere voldsomt liv, men tvinges til å plukke opp sverdet for å føre et mystisk barn i sikkerhet. Se serien på Netflix nå.