Aksel Hennie spiller inn krigsfilm i Finland

Aksel Hennie er i gang med innspillingen av megaprosjektet Immortal – en actionfilm lagt til andre verdenskrig i Finland. 

Handlingen sentrerer om eks-soldaten Aatami Korpi, som endelig finner gull i villmarken i Lappland, etter å ha søkt forgjeves i årevis. For å få byttet hjem må han reise gjennom villmarken okkupert og ødelagt av tyske tropper.

Filmen har en internasjonal rollebesetning. I hovedrollene finner vi Jorma Tommila (Rare Exports: A Christmas Tale), sammen med Aksel Hennie og den den britiske skuespilleren Jack Doolan (Marcella, The Hatton Garden Job) og Onni Tommila (Big Game).

I registolen finner vi Jalmari Helander, kjent for Rare Exports: A Christmas Tale og Big Game.

-Jeg har lenge elsket ideen om en bang -up-actionfilm som utspiller seg i de siste dagene av andre verdenskrig i Finland, og vi har samlet et drømmelag av mannskap og cast for å bringe den til live . Det er flott for meg å jobbe med mine mangeårige skuespillere Jorma Tommila og Onni Tommila, men også spennende å få nye spillere Aksel Hennie og Jack Doolan til å bli med oss, sier manusforfatter og regissør Jalmari Helander.

Nordisk Film har rettighetene i Norden, mens Sony Pictures Worldwide Acquisitions’ amerikanske Stage 6 Films har kjøpt rettighetene i resten av verden.