Netflix med Royalteen-oppfølger: «Royalteen: Prinsesse Margrethe»

I dag presenterer Netflix den norske ungdomsfilmen Royalteen: Prinsesse Margrethe. Filmen er basert på Halve Kongeriket: Drømmeprinsen, den andre boken i bokserien Halve kongeriket av Randi Fuglehaug og Anne Gunn Halvorsen. 

Fjorårets skoleball endte med et stort drama for prinsesse Margrethe, og nå må hun holde det som hendte skjult for å ikke bringe skam over den norske kongefamilien. Når hun hører rykter om at den danske kongefamilien planlegger et besøk til Norge, ser Margrethe på dette som en mulighet til å endelig møte prins Alexander som hun har pratet med i månedsvis. Når familiedramaet begynner å hope seg opp for den norske kongefamilien, må Margarethe finne fotfeste, ikke bare som en sterk og mektig prinsesse, men også som en ung kvinne som ønsker å finne kjærligheten.

Den første filmen Royalteen: Arvingen; regissert av Per-Olav Sørensen og Emilie Beck, ble lansert på Netflix tidligere i år. Ingvild Søderlind er regissøren for oppfølgeren Royalteen: Prinsesse Margrethe, og hun har en lang erfaring i arbeidet med unge talenter.

 Royalteen: Prinsesse Margrethe lanseres globalt på Netflix. Lanseringsdato er ikke kunngjort enda.