5 filmer å se frem til i 2023

Det er fremdeles mange flotte filmer som ennå ikke har gitt ut i år, men vi ser allerede på fremtiden, 2023. Neste år er fullpakket med potensielt flotte filmer. Fra superheltsjangeren til handlingen og sci-fi, 2023 virker som om den vil ha noe for enhver smak.

Men med massevis av filmer i horisonten, kan det være vanskelig å holde rede på alle de du vil se. For å gjøre det praktisk, her er 5 må se film 2023 som kommer ut. Nesten hver film her er en oppfølger. Derfor er det nødvendig å se de tidligere delene av filmene.

De mest etterlengtede filmene i 2023

  • Oppenheimer
  • Guardians of the Galaxy Vol. 3
  • Spider-Man: Across the Spider-Verse
  • Oppdrag: Umulig – Dead Reckoning Part One
  • Dune: Del to

5. Dune: Del to

Utvilsomt den beste sci-fi-filmen i 2021, Dune har møtt eller overgått forventningene dine. Som vår casino ekspert, Lars Hansen, sier, er Denis Villeneuve en stor regissør som fortsatt var i stand til å tilpasse Frank Herberts roman. Filmen er så god at Dune: Part Two automatisk blir en av de mest populære film 2023 som kommer ut.

Dune forteller historien om Paul Atreides, ettersom livet hans blir avslørt på måter han aldri forestilte seg. Ikke for å ødelegge historien, men Dune lot oss ønske mer til slutt. Det er fordi den første filmen bare var en tilpasning av første halvdel av Dune-romanen. Dune: Del to vil fullføre romanens tilpasning.

  1. oktober 2023, er utgivelsesdatoen for del to, en dato som ser for langt unna. Imidlertid, hvis Dune: Part Two er like god som den første, vil all venting være verdt det.

4. Oppdrag: Umulig

Dette er den syvende delen i Mission: Impossible-serien, så nykommere i franchisen kan forståelig nok være på vakt mot å se den. Det er imidlertid ikke nødvendig å se alle de foregående 6 filmene. Det vil øke din glede og forståelse av filmen, men det er tilstrekkelig å bare se de to foregående filmene.

Alt du trenger å vite er at Tom Cruise spiller Ethan Hunt, en spion. Han har et team som han gjør oppdrag med, og de går verden rundt og tar trusler ned. Her er noen ting å forvente av et Oppdrag: Umulig: flott action, de mest dødsforkjempende stuntene og en god tid.

Si hva du vil om Tom Cruise, men den mannen vet hvordan han lager en actionfilm. Dessverre er juli 14, 2023 ennå ikke snart, og vi må vente. Men potensielt kan dette bli den beste film 2023.

3. Spider-Man: Across the Spider Verse

Når vi snakker om superheltfilmer og spesielt Spider-Man-filmer, må vi alltid vente lenge og kjedelig. Oppfølgeren til 2018’s Spider-Man: Into the Spider Verse, vil denne nye filmen følge Miles Morales når han gjør akkurat det tittelen sier, gå over Spider Verse.

Den første filmen var en stor hit, og tjente 375 millioner Euro på billettkontoret, den vant en Oscar for beste animerte spillefilm ved Oscar-utdelingen i 2019, og det er bare en flott film generelt. Animasjonen er unik og vakker, karakterene er enkle å knytte til, og forfatterskapet er fantastisk.

 

Spider-Man har lagt lista høyt for en oppfølger, og vi håper forventningene blir innfridd. Vi må imidlertid vente, da den ikke kommer ut før 2. juni 2023. Når den kommer ut, vil store køer på kino gjøre det klart at dette er en av de mest etterlengtede film 2023 som kommer ut.

 

Etter utgivelsen av Spider-Man-filmen vil teatrene sannsynligvis være fulle og folk vil vente i timevis på å se den ikoniske oppfølgeren til filmen. Det er imidlertid verdt det. Spiderman er så populær at hvert prosjekt laget i dette universet er en stor suksess. Det samme skjedde med Spider Man-sporet, som ble utviklet av Cryprologic-studioet. Det er et vanedannende spill elsket av mange spillere og kan spilles på mange kvalitetsmobilapper. Dette vil hjelpe deg å fordrive tiden mens du venter på filmen.

2. Guardians of the Galaxy Vol. 3

Marvel Cinematic Universe ( MCU ) har hatt noen gode filmserier, men det er et argument som må gjøres at den beste er Guardians of the Galaxy-serien.

Ragg-tag-teamet fra det ytre rom var ganske ukjent for befolkningen generelt, men nå har de alle blitt popkultur bærebjelker. Og turen for Guardians er ikke over ennå, den tredje avbetalingen skal slippes 5. mai 2023.

Imidlertid ser det ut til at denne tredje filmen blir den siste. Dave Bautista, som spiller Drax, har bekreftet at dette er hans siste film som karakter. Regissøren for alle tre Guardians-filmene, James Gunn, har nevnt før at dette kan være hans siste gang å regissere en Guardians-film.

På Deadline Podcast, Hero Nation, sa Gunn også, “ Dette er slutten for oss, forrige gang folk vil se dette teamet av Guardians. ”

Så hvis det er sant at dette er slutten på Guardians of the Galaxy-teamet slik vi kjenner det, Guardians of the Galaxy Vol. 3 er en film 2023 som ikke kan gå glipp av.

1. Oppenheimer

Regissert av Christopher Nolan vil Oppenheimer fortelle historien om J. Robert Oppenheimer, en av nøkkelfysikerne som jobbet på Manhattan Project. I følge Atomic Heritage Foundation, han blir noen ganger referert til som “ far til atombomben ”. Cillian Murphy, en skuespiller som tidligere har jobbet mye med Christopher Nolan, er satt til å spille.

Andre rollebesetningsmedlemmer inkluderer Robert Downey Jr, Matt Damon og Emily Blunt, ifølge The Hollywood Reporter. Den komplette listen over skuespillere som kommer til å være med i denne filmen er for lang til å nevne, men det er en imponerende bunke med A-listeskuespillere.

Selv om det ser ut til at Christopher Nolans siste film, Tenant, var noe splittende, er hans samlede katalog for god til å ikke bli begeistret for dette. Uansett hva, dette er mannen som regisserte Interstellar, Inception og The Dark Knight. Fans av regissøren vil imidlertid måtte vente en god stund for å se filmen, fordi Oppenheimers utgivelsesdato er 21. juli 2023.

Konklusjon

Her er de mest etterlengtede filmnyhetene — alle film 2023 premierer som kommer ut ganske snart. De mest kjente skuespillerne, spennende historier, hjerteskjærende historier og helbredelse av sjelenes kjærlighet til hovedpersonene. Helter samles i utrolige situasjoner. Du vil definitivt ha noe å se på kinoer og i familiekretsen. Vi tilbyr deg en praktisk liste for å vite hvilke filmmalerier som er planlagt for visning.