Eminem lager en TV-serie av «8 Mile» sammen med 50 Cent

De to rapperne slår seg sammen for å oppdatere den selvbiografiske filmen fra 2002 til tv-formatet. Filmen, som skildret Eminems første år som ungdom med rapperdrømmer i Detroit, ble en stor suksess.

Ikke bare spilte den inn over 240 millioner dollar (på et budsjett på 41 millioner dollar), men den ble også kritikerrost og vant flere priser, inkludert en Oscar for beste originalsang («Lose Yourself»).

Selv om Eminem, i motsetning til andre musikere som har laget film, har unngått skuespill siden den gang, vil han nå jobbe med å oppdatere filmen for TV. Ideen har vært kollega 50 Cents, men det krevde ikke mye overtalelse for å få Eminem om bord. TV-serien beskrives som «stor», en moderne versjon av filmen og i stil med «Fresh Prince in Bel-Air»-rebooten «Bel-Air», skriver Collider.

– Jeg ønsker å kunne vise og tilby mange flere detaljer, ting du sier i et intervju eller forskjellige ting du allerede har brukt, som du legger ut, og slike ting. Du ser sånne ting sirkulere og karakterenes temperament, sier 50 Cent.

Det er fortsatt uklart hva handlingen vil fokusere på og hvem andre som skal være involvert foran eller bak kamera. 50 Cent har blant annet som utøvende produsent for serien «Power» blitt et relativt etablert navn bak kameraet i TV, så det er ikke umulig at dette kan følge filmens suksesshistorie.