Sniktitt på den nye «Ronja Røverdatter»-serien

Astrid Lindgrens elskede historie vil være en episk tv-serie med premiere på slutten av 2023.

De første levende bildene fra Viaplays storsatsingen Ronja Røverdatter er nå sluppet på Youtube. Serien, som er basert på Astrid Lindgrens elskede bok, er bare halvveis i produksjonen. Så dette er ikke en offisiell teasertrailer, men mer en smakebit.

Her får vi et første glimt av karakterer som Ronja (Kerstin Linden), Birk (Jack Bergenholtz Henriksson), Borka (Sverrir Gudnason) og andre, samt noen actionfylte scener.

«I serien Ronja Røverdatter kan seerne forvente en veldig sterk hovedperson. Ronja er modig, selvstendig og hele tiden nær naturen. Samtidig er denne serien nyansert og utvidet i forhold til filmen fra 1984, og publikum vil møte helt nye karakterer.

Den svenskspråklige serien i tolv episoder, fordelt på to sesonger, er skrevet av Broen-skaper Hans Rosenfeldt og har eksklusiv premiere på Viaplay i slutten av neste år.