Kevin Costner blir sparket fra «Yellowstone»

Kevin Coster kan forlate «Yellowstone» etter den kommende sesongen, ifølge rapporter – men serien kan fortsette uten hovedpersonen.

Den femte sesongen av «Yellowstone» var midt i produksjonen da Sheridan og Costner begynte å krangle med hverandre. Ifølge nettstedets kilder vet verken rollebesetningen eller crewet når produksjonen kan starte igjen.  Nå melder ET Online at Costner meget godt har måttet forlate serien.

ET Online intervjuer Puck News-reporter Matthew Belloni, som først ga nyheten om den kaotiske produksjonen av «Yellowstone».

– «Yellowstone» er i limbo akkurat nå, helt til de kan finne ut om Costner kommer tilbake eller, mer sannsynlig, om han blir skrevet ut av showet. Når den avgjørelsen er tatt, kan de skrive ferdig andre halvdel av sesongen og film den Mest sannsynlig vil sesongen sendes til høsten.

Samtidig slår Costners advokat, Marty Singer, tilbake på anklagene om at skuespillerne har vært vanskelige å samarbeide med:

– At Kevin bare var villig til å jobbe én uke med andre halvdel av sesong fem av «Yellowstone» er en absolutt løgn. Det er latterlig – og alle som sier det tar rett og slett feil. Som alle som vet noe om Kevin er godt klar over, er han utrolig lidenskapelig opptatt av serien og har alltid gitt alt for å sikre suksessen.

Etter disse ryktene benyttet Paramount anledningen til å lyse opp flere serier i Sheridans cowboy-univers. En av disse er en spinoff med Matthew McConaughey i hovedrollen. Totalt har Sheridan mer enn ti ulike prosjekter under utvikling hos Paramount.

Her i Norge kan «Yellowstone» og prequel-seriene «1923» og «1883» streames på SkyShowtime.