Trailerpremiere: Se Jennifer Lopez bli actionhelt i Netflixs nye storfilm

Det er en uke til Netflix-premieren på actionthrilleren «The Mother». Her får vi se J-Lo lade opp for sin tøffeste rolle til nå.

12. mai slippes actionthrilleren «The Mother» på Netflix. Den handler om en kvinnelig leiemorder som har gjemt seg i flere år. Men når hun får vite at datteren er i fare, slår morsinstinktet inn og hun blir virkelig farlig.

Jennifer Lopez er tilsynelatende «den eneste i verden» som kan ta på seg denne rollen, ifølge en ny featurette fra Netflix. Videoen nedenfor hevder å vise skuespillerinnen og utøverens strenge stunt og våpentrening for rollen, mens regissør Niki Caro og produsent Marc Evans hyller Lopez som om livet deres var avhengig av det.

– Hun er en mor. Sår barnet hennes og hun vil ødelegge deg. Velkommen til morskap!, sier Caro, som tidligere har laget «Mulan» og «North Country».

Kommer på Netflix 12. mai.