Gullpalmevinner og Cannes-favoritter til Oslo Pix

l år har vi hele 9 Cannes-filmer på programmet, deriblant Anatomy of a Fall som ble årets Gullpalmevinner og årets åpningsfilm, kostymedramaet Jeanne du Barry, regissert av Maïwenn og med Johnny Depp som Ludvig XV.

Oslo Pix Filmfestival skal vise høydepunktene fra Cannes, og i år er vi ekstra fornøyd med å få med oss hele ni filmer fra verdens viktigste filmfestival. Årets Gullpalmevinner, åpningsfilm, og andre filmer som har fått mye oppmerksomhet som bl.a. The Sweet East, How to have Sex  og The Old Oak  vil i årets program.

Flere av filmene kommer i norsk distribusjon, men du har nå muligheten til å se dem lenge før de kommer på det norske kinolerretet. Du kan få med deg både den norske kortfilmen TITS av Eivind Landsviks som var i kortfilmprogrammet i Cannes, samt to sterke filmer som ikke har norsk kinodistribusjon Àma Gloria og Lost Country.

LES MER OM CANNES-FILMENE HER