James Bond: Aaron Taylor-Johnson er bookmakernes favoritt til rollen

Aaron Taylor-Johnson er fortsatt bookmaker-favoritten, men Harris Dickinson  er på full fart oppover med en odds på 5/1.

Harris Dickinson har gått fra en odds på 100/1 i begynnelsen av juni til 5/1 nå. Den mangeårig favoritten Aaron Taylor-Johnson er fortsatt favoritt på toppen av oddslisten., mens Happy Valley-stjernen James Norton avkreftet nylig Bond-ryktene om at han skal erstatte Daniel Craig neste.

Bookmakere tilbyr fortsatt odds på Craigs erstatter. Triangle of Sadness-stjernen Harris Dickinson er på full fart opp med 5/1 i odds. Han hadde 100/1 tilbake i juni, og oddsen hans er nå redusert til 5/1, noe som tar ham inn på topp 7 på spillmarkedet. Skuespilleren slår seg sammen med noen store navn – inkludert Oppenheimer-stjernen Cillian Murphy.

De siste oddsene fra William Hill antyder at det er 16 % sjanse for at Dickinson blir Bond neste med 6 andre skuespillere som står over ham i betting.

Aaron Taylor-Johnson har vært på  toppen av bettingmarkedet for å være den neste Bond i noe som virker som en evighet med tidligere rapporter om en prøvespilling. The Sun rapporterte tilbake i november 2022 at han hadde gjort en screen test for Barbara Broccoli og andre produsenter, noe som gjorde ham til en front-runner.

Taylor-Johnsons odds har blitt kortere de siste ukene med oddsen hans som har flyttet seg fra 3/1 3. august til bare 7/4 nå.