Trailerpremiere: Nicole Kidman og Hugh Jackman sammen i «Faraway Downs»

Baz Luhrmann har omarbeidet storfilmen «Australia» fra 2008 til den seksdelte tv-serien «Faraway Downs».

I 2008 ble storfilmen «Australia» sluppet. Det var en storslått kjærlighetshistorie. Nicole Kidman spilte den britiske aristokraten som noe motvillig falt for en jackaroo – en australsk cowboy, spilt av Hugh Jackman.

Femten år senere har «Elvis»-regissør Baz Luhrmann blitt inspirert til å ta en ny titt på alle opptakene, og klippe om spillefilmen til en seksdelt miniserie.
– Jeg laget «Faraway Downs» da jeg så hvordan episodisk historiefortelling har fått nytt liv takket være strømming. Med over 600 kilometer med film klarte jeg å gjenoppdage de sentrale delene av originalverket, forteller han til Deadline.

Ny redigering, ny musikk og en lang rekke slettede scener venter når «Faraway Downs» slippes på streaming til høsten. Den får premiere i USA på Hulu 26. november. Det betyr at den mest sannsynlig kommer på Disney+ i fremtiden.