Kjendisene strømmer til den nye Stephen King-filmen fra Mike Flanagan

Flere store navn har allerede skrevet under på filmatiseringen av «The Life of Chuck» fra Mike Flanagan.

Mike Flanagan har blitt en av skrekkfilmens store regissører. Han har allerede tatt på seg både «Doctor Sleep» og «Gerald’s Game», som begge er basert på verk av Stephen King. Nå skal Flanagan lage filmatiseringen av forfatterens novelle «The Life of Chuck».

Vi vet allerede at Mark Hamill, har signert for filmen, og at Tom Hiddleston også vil dukke opp. Men nå utvides rollebesetningen ytterligere, melder Deadline. Chiwetel Ejiofor, Karen Gillan og Jacob Tremblay er de nyrekrutterte skuespillerne.

Flanagan elsker å jobbe med gamle kolleger. Tremblay har vært å se i «Doctor Sleep», og Hamill er for tiden med i regissørens Netflix-serie «The Fall of the House of Usher».
«The Life of Chuck» er en historie fra novellesamlingen «If It Bleeds». Her snur King den kronologiske rekkefølgen og velger å fortelle historien om en mann (Hiddleston) på dødsleiet som så fortsetter til barndommen.

Hvis Mike Flanagan fortsetter i denne takten kan han slå Frank Darabont som den som har  regissert flere Stephen King-filmer.