«Kill Bill»-skuespiller Michael Madsen arrestert for familievold

Michael Madsen, kjent fra en rekke av Quentin Tarantinos filmer, har blitt arrestert etter et nødanrop fra hans kone til politiet.

Arrestasjonen skjedde etter at Los Angeles County Sheriff’s Department mottok en nødanrop fra en kvinne som hevdet at «mannen hennes hadde dyttet henne og låst henne ute av huset». Det ble senere bekreftet at kvinnen var DeAnna Madsen, skuespillerens kone.

Madsen, som er kjent for roller i filmer som Reservoir Dogs, Kill Bill, The Hateful Eight og Once Upon a Time in Hollywood, ble arrestert tidlig lørdag morgen og siktet for forseelse. Den 66 år gamle skuespilleren ble løslatt etter å ha betalt en kausjon på 20 000 dollar.

En representant for Madsen uttalte til Variety: «Det var en uenighet mellom Michael og hans kone, som vi håper løser seg positivt for dem begge.»

Dette er ikke første gang Madsen har vært involvert i trøbbel med loven. I 2012 ble han også pågrepet i Malibu og måtte tilbringe 30 dager på et rehabiliteringssenter. Videre har han tidligere  sittet i fengsel i flere måneder for å ha havnet i en fylleslagsmål med sin tenåringssønn.

I tillegg til sine kjente roller i Tarantinos filmer, har Madsen også spilt i Free Willy-serien som Glen Greenwood, adoptivfaren til hovedpersonen Jesse, samt hatt roller i Thelma & Louise, Sin City, Donnie Brasco, og James Bond-filmen Die Another Day.