Skriv 6. mai 2022 inn i kalenderen. Da kommer oppfølgeren til fjorårets største kassasuksess Black Panther.

Det ble offentligjort på D23 Expo-messen i Anaheim, USA.Den første Black Panther var en enorm suksess og ble fjorårets mest inntektsbringende film i USA. Filmen har spoilt inn 1,344 milliarder dollar – og fikk tre Oscar ved Oscar-gallaen i februar.

33 år gamle Ryan Coogler regisserer nok en gang. Hvor mange av skuespillerne fra den første filmen som kommer tilbake er foreløpig ikke klart. Den amerikanske superheltfilmen  basert på  Marvel Comics-karakteren med samme navn.

 

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen