Skriv 6. mai 2022 inn i kalenderen. Da kommer oppfølgeren til fjorårets største kassasuksess Black Panther.

Det ble offentligjort på D23 Expo-messen i Anaheim, USA.Den første Black Panther var en enorm suksess og ble fjorårets mest inntektsbringende film i USA. Filmen har spoilt inn 1,344 milliarder dollar – og fikk tre Oscar ved Oscar-gallaen i februar.

33 år gamle Ryan Coogler regisserer nok en gang. Hvor mange av skuespillerne fra den første filmen som kommer tilbake er foreløpig ikke klart. Den amerikanske superheltfilmen  basert på  Marvel Comics-karakteren med samme navn.

 

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen