Klart for den fjerde Matrix-filmen

Keanu Reeves er klar for  for The Matrix 4. Matrix vender tilbake med Lana Wachowski ved roret og de originale stjernene foran kamera.
Keanu Reeves kom tilbake for The Matrix 4. Matrix-filmene har så langt spilt inn nesten femten milliarder norske kroner. Nå, 20 år etter den første filmen, starter innspillingen av film nummer fire. Lana Wachowski, som startet franchisen sammen med søsteren Lilly, kommer tilbake som regissør. Da Matrix kom i 1999 ble sci-fi-thrilleren et popkulturelt fenomen som siden har fått sterk innflytelse på sci-fi-sjangeren.

Da The Matrix kom ut for 20 år siden, var internett fremdeles i sin spede barndom. Matrix handlet ikke om internett i seg selv. Handlingen foregår i en dystopisk fremtid, omtrent 200 år fra i dag. Wachowski-søskene forsto hvor ting var på vei langt bedre enn noen gjorde den gangen. et blir spennende å se hvor den tar historien videre.