Jesse Pinkman på flukt i traileren til El Camino: A Breaking Bad Movie.
Jesse Pinkman er i hovedrollen i den originale filmen som fortsetter der TV-serien endte. Netflix har i dag sluppet en ny trailer for Breaking Bad-spinoffen.

Filmen tar over der den populære TV-serien endte og Jesse Pinkman (Aaron Paul) er på flukt fra politiet etter at ni massakrerte lik er oppdaget. Mer enn det vet vi kanskje ikke akkurat nå, men det burde være nok for å tiltrekke seriens fans tilbake. Breaking Bad gikk i fem sesonger mellom 2008 og 2013.

El Camino: A Breaking Bad Movie er tilgjengelig for steømming på Netflix  11. oktober.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen