Da han våknet, bekreftet han imidlertid at han kommer tilbake til Roma neste år med Ghostbusters-oppfølger.

Bill Murray står kun til ansvar ovenfor Bill Murray. Han har berømt ikke noen agent. Han hater seremonier. Den siste forklarer hans siste opptreden.

Den siste helgen var Murray på filmfestivalen i Roma, hvor han ble hedret med en ærespris. I følge The Hollywood Reporter sov han gjennom sin egen pressekonferanse. Det er slikt som bare Bill Murray kan gjøre.

Til hans forvar kan anføres at han stilte opp til prisutdelingen som ble gjort av hans gamle venn og samarbeidspartner Wes Anderson. Murray har vært involvert i alle filmene til Wes Andersons på et eller annet vis. Denne tradisjonen fortsetter med Wes Andersons kommende spillefilm, The French Dispatch, som kommer neste år.

På filmfestivalen bekreftet Murray også at han kommer tilbake som Dr. Peter Venkman i Jason Reitmans Ghostbusters-oppfølger, som nylig gikk i produksjon.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen