Bill Murray sov seg gjennom pressekonferansen for sin egen ærespris

Da han våknet, bekreftet han imidlertid at han kommer tilbake til Roma neste år med Ghostbusters-oppfølger.

Bill Murray står kun til ansvar ovenfor Bill Murray. Han har berømt ikke noen agent. Han hater seremonier. Den siste forklarer hans siste opptreden.

Den siste helgen var Murray på filmfestivalen i Roma, hvor han ble hedret med en ærespris. I følge The Hollywood Reporter sov han gjennom sin egen pressekonferanse. Det er slikt som bare Bill Murray kan gjøre.

Til hans forvar kan anføres at han stilte opp til prisutdelingen som ble gjort av hans gamle venn og samarbeidspartner Wes Anderson. Murray har vært involvert i alle filmene til Wes Andersons på et eller annet vis. Denne tradisjonen fortsetter med Wes Andersons kommende spillefilm, The French Dispatch, som kommer neste år.

På filmfestivalen bekreftet Murray også at han kommer tilbake som Dr. Peter Venkman i Jason Reitmans Ghostbusters-oppfølger, som nylig gikk i produksjon.