«Elleville Elfrid» går til Hollywood -se bakomfilmen her

Produsent Frank Mosvold har tatt med seg Elleville Elfrid, eller Ella Bella Bingo, som er den internasjonale tittelen til American Film Market. Samtidig er et amerikansk stjernelag ferdig med den engelskspråklige dubbingen.

Frank Mosvold, produsent hos Kool Produktion AS kommenterer: – Jeg er mer enn glad for at vi har samlet et så internasjonalt kjent og usedvanlig talentfull rollebesetning. Ella Bella Bingo forteller en hjertevarmende historie om vennskap. Vi har funnet de perfekte stemmene for å vekke Ella Bella og vennene hennes til liv. ”

Amerikansk stjernelag

Amerikanske stemme-regissør er Jamie Thomason, som tidligere har hatt stemmeregi på The Spectacular Spider-Man, Young Justice, m.f. Blant de amerikanske stemmene finner vi Summer Fontana (The Originals, Dark Phoenix) som Ella Bella, Jack Fisher (Agents of SHIELD, Legends of Tomorrow) som Henry, Benjamin Plessala (Shameless, «Big Little Liar ) som Johnny, samt Tress MacNeille ( The Simpsons) er med i det formidable ensemblet for den norske animasjonsfilmen.

Thorsten Wegener, Director Operations  for salgsagenten Studio 100 Film, legger til «Vi er veldig glade for å representere denne enestående filmen og ser frem til den ferdige filmen i desember. Talentene som Frank Mosvold har samlet for å lage denne filmen er imponerende og resultatet er spektakulært – vi er overbevist om at den vil vinne over publikum over hele verden. ”

Tar barn på alvor

Elleville Elfrid (Ella Bella Bingo)  forteller en rørende historie om frykten for å miste bestevennen. En historie vi alle kan identifisere oss med. Ella Bella og Henry er bestevenner, men en dag flytter en ny gutt inn i nabolaget og vennskapet deres blir utfordret. I tradisjonen til Astrid Lindgren tar filmen barn på alvor og ser verden gjennom deres øynene.

Filmen  er en skandinavisk produksjon av Kool Produktion AS sammen med Gimpville AS.

Se bakomfilmen her:

Elleville Elfrid kommer på kino over hele landet 24. januar 2020