I dag ble en ny spetakulær trailer sluppet. Det er bare å glede seg til Top Gun: Maverick. Filmen blir garantert sommeren 2020s store film.

Ingen tvil om at Tom Cruise liker rollen. Han stråler i den nye traileren. Tom Cruise ser aldri lykkeligere ut enn når han spiller i en actionfilm som slår på nostalgiske strenger.

Traileren til Top Gun-oppfølgeren Top Gun: Maverick, viser en Cruise i storform som lærer opp en ny generasjon piloter til marinens flyvåpen.

Tom Cruise spiller kaptein Pete «Maverick» Mitchell i Top Gun: Maverick.

Top Gun kom i 1986 og har blitt legendarisk. I den nye filmen møter vi Maverick som trener Top Gun for et nytt, intenst oppdrag – og møter sønnen til hans avdøde kompis, løytnant Nick Bradshaw , også kjent som “Goose.” Miles Teller spiller den sønnen, Bradley Bradshaw med kallenavnet  “Rooster.” I tillegg til Cruise, vil Val Kilmer være tilbake som den tøffe Tom «Iceman» Kazansky, sammen med nye stjerner Jon Hamm, Glen Powell og Manny Jacinto.

Top Gun: Mavrick har norsk premiere 17. juli 2020.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen