Nå kommer nyinnspilling av «Motorsagmassakeren»

Ryan og Andy Tohill, regissørduoen bak det irske dramaet The Dig, har fått jobben med å relansere  Motorsagmassakeren -franchisen for Legendary Pictures.

Originalen av Motorsagmassakeren (Texas Chainsaw Massacre) er fra 1974 og ble regissert av Tobe Hooper. I filmen følges to søsken og tre av vennene deres på vei for å besøke bestefarens grav i Texas. De ender opp med å bli offre for en familie av kannibalistiske psykopater og må kjempe for å overleve terroren fra Leatherface og hans familie.

Motorsagmassakeren tar på mange måter for seg den urbane befolkningens største frykt; bygda. Dette er kongen av hillbillyhorror. Få filmer skildrer det rurale som et mer isolert, fortapt og ikke minst nifst landskap. Filmen har blitt kåret til tidens skrekkfilm. Den fikk flere oppfølgere og en remake i 2003.

Tohill-brødrenes visjon er nøyaktig hva fansen vil ha, sier Fede Alvarez i en uttalelse til Variety. «Det er voldelig, spennende og så støtende at det vil være hos deg for alltid.»

Manus skrives av Chris Thomas Devlin mens Fede Alvarez og Rodolfo Sayagues fra Bad Hombre skal produsere filmen.