De to får selskap av Lady Gaga og Jared Leto  som allerede er en del av Ridley Scotts stjernespekkede ensemble.

The Irishman-stjernene Al Pacino og Robert De Niro skal snart jobbe sammen igjen. Denne gangen er det Ridley Scott som gjenforener de to gigantene, for filmen Gucci.

Dramaet har fått et praktfullt ensemble -i tillegg til de tidligere nevnte finner vi også  Adam Driver, Jared Leto og Jack Huston.

Lady Gaga, i sin første filmrolle siden A Star is Born, skal spille Patrizia Reggiani, kvinnen som prøvde å bestille drap på sin eksmann, motehus-sjefen Maurizio Gucci.

Drapsplott, luksuriøse miljøer og designervesker. Filmen som bygger på en av de største skandalene i moteverdenen har fått både regissøren og skuespillerne som nærmest garanterer en suksess. Det lukter Oscar-nominasjoner lang vei.

Ridley Scott holder for tiden på med det historiske dramaet The Last Duel med Ben Affleck og Matt Damon som har premiere 15. oktober 2021.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen