Populære filmer som ble spilleautomater

Hvem liker ikke å slenge seg ned i sofaen og se en god film? Eller gå på kino og se en film på det store lerretet? At mange filmer er hentet fra bøker og tegneserier er noe mange vet, men visste du også at en rekke av de mest populære filmene også har blitt til spilleautomater?

Vi skal fortelle deg om noen av de kuleste filmene, som også lever videre som en minst like kul spilleautomat. Dersom du legger turen innom Folkeautomaten, er det mulig å teste automater inspirert av både film, bøker og mye annet.

Jurassic Park

Dinosaurer er og blir populære, og det til tross for at de er utdødd. Jurassic Park er en av verdens mest suksessrike filmserier, og det hele er bygget på boken som ble skrevet av Michael Crichton. I filmen tas vi med til en forlatt øy der en noe spesiell forsker har mutert frem dinosaurer. Forskere kommer på besøk for å se på stedet, og deretter baller det på seg av dramatiske begivenheter.

Spilleautomaten som er inspirert av filmserien er skapt av Microgaming. Automaten har 5 hjul og hele 243 måter å vinne på. Du kan teste bonusfunksjonen med det passende navnet Alert Mode, eller aktivere gratisspinnfunksjonen. Her er alle alternativene oppkalt etter ulike dinosaurer. Lydsporet står ikke tilbake for grafikken og animasjonen, og du kan nesten tro du er tilbake i kinosalen og ser filmen.

Teminator 2

Terminator 2 er oppfølgeren til Terminator. Dette er en populær filmserie i sci-fi-sjangeren, og det er selveste Arnold Schwarzenegger som har hovedrollen. Den første filmen kom i 1984, og denne kom i 1991.

Microgaming er også utvikleren bak denne automaten, som har 5 hjul og 243 måter å vinne på. Både grafikken og animasjonene er helt klart inspirert av filmen. Din jobb er å hjelpe Arnold med å bekjempe den onde terminatoren. Samtidig kan du aktivere gratisspinn samt en funksjon som kan gi deg pengepremier. Filmens karakterer befinner seg på automaten, og lydsporet dunker i takt med adrenalinet ditt.

Scareface

Mafia er også et populært tema både i bøker og på film. Scarface kom i 1983, og er regissert av Brian De Palma. Filmen handler om en mann som flykter fra Cuba til Miami på 80-tallet, og som der kjemper seg til topps i byens kriminelle underverden. Filmen ble enormt populær, og har sikret seg en posisjon som tidenes mafiafilm. Da er det kanskje ikke så rart at den også har blitt spilleautomat.

Det er svenske NetEnt som står bak automaten, som har fått 5 hjul og 20 faste betalingslinjer. Automaten har flere gode bonusspill, og du har også mulighet for noen gratisspinn. En av funksjonene har fått navn etter filmens mest berømte scene – Tony’s Last Stand Bonus.

Ghostbusters

Ghosbusters er sci-fi-filmen som kom i 1984, og som siden den gangen har gått sin seiersgang på kino og TV. Dette er en humoristisk film med blant andre Bill Murray og Dan Aykroyd i to av hovedrollene. Filmen handler om noen spesielle psykologer som rett og slett har spesialisert seg på å fange spøkelser.

IGT har laget spilleautomaten basert på filmen, og her er det du som har jobben med å fange spøkelsene som har bosatt seg i New York. Automaten har 5 hjul, 30 betalingslinjer og flere morsomme spesialfunksjoner.