22 premierer på Disney Plus i november

Strømmetjenesten Disney + fyller det norske sortimentet med alt fra muppeter, actioneventyr og julefilmer til et innblikk i Pixar-fabrikken og Marvels tegneserier.

Det blir endelig den norske premieren for originalfilmer som Lady og Landstrykeren og Artemis Fowl. I tillegg slippes en ny episode av The Mandalorian hver fredag ​​fra 30. oktober.

Disneys Artemis Fowl, basert på den populære boka av Eoin Colfer, handler om det 12 år gamle vidunderbarnet Artemis Fowl, en etterkommer av en lang rekke kriminelle genier. Artemis prøver å redde sin kidnappede far, men for å gjøre det må han infiltrere en gammel underjordisk sivilisasjon – den utrolig avanserte verdenen av feer. Premiere 6. november.

Anna Kendrick spiller nissedatteren

Disneys nye julekomedie Noelle handler om nissedatteren som elsker jul så mye at hun skulle ønske hun kunne gjøre like «viktige» ting som broren Nick. Han må bære sin fars rolle som julenisse denne julen. Premiere 13. november.

Star Wars med LEGO-jul

I LEGO Star Wars Holiday Special gjenforener Rey, Finn, Poe, Chewie, Rose og droidene til en gledelig fest på Life Day. Rey legger ut på et nytt eventyr med BB-8 for å få en dypere kunnskap om styrken. I et mystisk Jedi-tempel blir hun kastet på en tidsreise gjennom kjære øyeblikk i Star Wars-filmhistorien og møter ikoniske helter og skurker fra alle ni filmene fra Skywalker-sagaen. Premiere 17. november.

Marvels tegneserier

Marvel 616 utforsker Marvels rike arv av historier, karakterer og skapere. Hver dokumentar, alle regissert av forskjellige filmskapere, utforsker sammenflettingen av historiefortelling, populærkultur og fankultur i Marvel-universet. Premiere 20. november.

Ingen jul uten Lady og Landstrykeren

I Disneys nye tolkning av Lady og Landstrykeren, den tidløse animerte klassikeren fra 1955, får vi følge med når en bortskjemt hund og den tøffe gatehunden drar på eventyr sammen. Til tross for forskjellene deres kommer de nærmere hverandre og sammen lærer de verdien av et hjem. Filmen har premiere 20. november.

Ut i rommet med The Real Right Stuff

The Real Right Stuff er den sanne historien om Amerikas første astronauter, den originale Merkur 7. Den to-timers National Geographic-serien er et supplement til Disney Plus-originalen The Right Stuff, hvis sesongfinale har premiere samme dag 20. november.

Her er alle de nye filmene og seriene som hadde premiere på Disney + i november:

Artemis Fowl (6. november)
The Proud Family, sesong 2 (6. november)
Muppets Now (6. november)
Oil Spill of the Century (6. november)
Jorden kaller Ned (13. november)
Noelle (13. november)
Yo, min venn er et spøkelse (13. november)
Rart, men sant! (13. november)
Trulliland: Sesong 1 (13. november)
Inside Pixar (13. november)
Lego Star Wars Holiday Special (17. november)

The Wonderful World of Mickey Mouse (18. november)

Lady og Landstrykeren (20. november)
Marvel 616: Sesong 1 (20. november)
The Real Right Stuff (20. november)
Phineas and Ferb: Mission Marvel (20. november)
Marvel Rising: Band Struggles (20. november)
Black Beauty (27. november)
Ultimate Supercar: Sesong 1 (27. november)
Dyrehagens hemmeligheter: Sesong 2 (27. november)
Venner for livet (27. november)
Marvel Rising: Ghost Hunt (27. november)