Oscar-vinneren Et glass til  er i sluttforhandlinger med Leonardo Di Caprios produksjonsselskap om de engelskspråklige rettighetene til Oscar-vinneren. Di Caprio er tiltenkt Mads Mikkelsens rolle.

De engelskspråklige remake-rettighetene til Thomas Vinterbergs beste internasjonale film Oscar-vinner Et glass til er nå solgt etter en auksjon, skriver Deadline. Rettighetene er kjøpt av Leonardo DiCaprios og Jennifer Davissons produksjonsselskap Appian Way sammen med Endeavour Content og Brad Westons Makeready.

Blant de som la inn bud på rettighetene var også Studiocanal sammen med The Picture Company og Jake Gyllenhaal og Riva Markers Nine Stories samt Universal Pictures.

Vinterberg, som skrev filmen med Tobias Lindholm under tittelen Druk, vil være utøvende produsent ved nyinnspillingen sammen med Sisse Graum Jørgensen og Kasper Dissing.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen