30. juli  er det kinopremiere på Tommy Wirkolas I onde dager hvor Aksel Hennie en dysfunksjonell ektemann, mens svenske Noomi Rapace har rollen som han kone. 

For å redde ekteskapet avtaler de å dra til en hytte i ødemarken. Men egentlig har begge planer om å drepe hverandre…Før de kan gjennomføre sine respektive planer, kommer uventede besøkende, og paret står overfor en større fare enn noe de kunne ha planlagt.
Filmen gjenforener Wirkola med Rapace etter at de to jobbet sammen om  What Happened to Monday. Filmen produseres av Kjetil Omberg og Jørgen Storm Rosenberg.

Filmen blir satt opp på kino i Frankrike, Tyskland og Norge, men i resten av verden går den rett til Netflix.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen