DT5Y5G LUCY LIU KILL BILL: VOL. 1 (2003)

Lucy Liu slakter Bill Murray: «Språket hans var utilgivelig og uakseptabelt»

De to spilte mot hverandre for 21 år siden i Charlie’s Angels, der Lucy Liu spilte en av de tre kvinnelige detektivene og Bill Murray spilte assistenten til deres mystiske sjef.

Det var ikke en hyggelig opplevelse for Lucy Liu å møte den atten år eldre Bill Murray, som allerede var stjerne, mens Lucy Liu ennå ikke hadde slått skikkelig gjennom som skuespiller.

Hun forteller dette i  Los Angeles Times podcasten ‘Asian Enough‘.

I podcasten blir den 52 år gamle skuespilleren spurt om ryktene om at forholdet mellom henne og Bill Murray den gang ikke var det beste, noe hun bekrefter.

I følge Lucy Liu begynte uvennligheten da hun og de andre skuespillerne øvde på en bestemt scene som måtte skytes over fordi produsentene ikke var fornøyd med originalen.

Den eneste som ikke deltok var Bill Murray, men han følte fortsatt – ifølge Lucy Liu – at han ønsket å engasjere seg.

Lucy Liu sier videre at hun var i sjokk over at Bill Murray tilsynelatende kastet dritt til henne.

«Det var alle oss andre, og vi klarte å gjøre scenen mer flytende, men plutselig begynner Bill bare å rope ut fornærmelser inn i rommet,» sier skuespilleren i podcasten og fortsetter:
«Jeg vil ikke si i detalj hva han ropte, men han bare fortsatte og gikk, og så oppdaget jeg plutselig at han faktisk så direkte på meg.»

Lucy Liu sier videre at hun var i sjokk over at Bill Murray tilsynelatende kastet dritt til henne. Faktisk var hun så mye i sjokk at hun først ikke kunne tro at han snakket til henne.

Derfor så hun seg over skulderen for å se om det var noen andre som sto bak henne spurte hun ham direkte om han snakket med henne.

«Og det gjorde han tydeligvis, for da ble det en dialog mellom ham og meg, der noe av språket hans var ganske enkelt utilgivelig og uakseptabelt,» sier hun og fortsetter:
“Og jeg ville ikke finne meg  i det, så ja, det er sant at jeg forsvarte meg den gangen, og jeg angrer ikke på det. Fordi uansett hvor du høyt oppe du er på totempælen, bør du ikke være nedlatende ovenfor andre mennesker. »

Lucy Liu understreker at hun er stolt over athun sa fra den gangen.

“Jeg hadde ikke tenkt å stå der og bli angrepet. Jeg vil ikke være en som ikke forsvarer meg selv og min egen selvfølelse. »

Skuespilleren understreker også at hun den dag i dag ikke bærer nag til Bill Murray og at de to siden har oppført seg høflig mot hverandre når de har støtt på hverandre.