Nå er den her, den første traileren for Joel Coens The Tragedy of Macbeth med Denzel Washington og Francis McDormand i hovedrollene.

Manuset til svart-hvitt-filmen  er skrevet og regissert av Joel Coen og er basert på tragedien med samme navn av William Shakespeare.

Det blir den første filmen regissert av en av Coen -brødrene uten den andres involvering. I hovedrollene finner vi Denzel Washington, Frances McDormand (som også er co-produsent av filmen) og Corey Hawkins.

The Tragedy of Macbeth slippes på kino 25. desember og på Apple TV+ 14. januar

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen