Se Stallone som en superhelt i «Samaritan»

Nå slippes  de første bildene fra Sylvester Stallones nye film, som kan strømmes 26. august. Dette er Stallones første hovedrolle som superhelt.

Nå er det også klart at filmen ikke kommer på kino, slik den var tenkt. I stedet slippes den på Amazons strømmetjeneste Prime Video på slutten av sommeren. Stallone høres i det minste glad ut:

– Jeg elsker actionfilmer som også har et hjerte. Jeg ønsket å engasjere meg i «Samaritan» fordi historien har så mange lag som jeg tror folk kan relatere seg til. Det er en moralsk historie som også er veldig spennende å se. Vi er glade for at de slippes globalt på Prime Video hvor mine fans og publikum kan se det sammen rundt om i verden, sier filmstjernen i en pressemelding.

Sylvester Stallone har tidligere portrettert tegneseriehelten Judge Dredd og gjestet hovedrollen i James Gunns «Guardians of the Galaxy vol. 2» – og lånt stemmen sin til en ordløs hai i «The Suicide Squad». Men likevel har han aldri spilt hovedrollen i en superheltfilm – før nå.

I dag slippes de første bildene og plakaten til «Samaritan», der «Rocky»-stjernen spiller Mr. Smith, en tilbaketrukket mann, hvis nabogutt begynner å mistenke at han faktisk er en savnet, legendarisk superhelt. Tjue år tidligere ble Granite Citys beskytter rapportert død etter en kamp med superskurken Nemesis. Men det er de som aldri mistet troen, og nå ønsker 13 år gamle Sam å overtale Mr. Smith for nok en gang å redde byen fra å gå til grunne.

Filmen har også danske Pilou Asbæk og det unge stjerneskuddet Javon Walton, kjent fra «Euphoria» og «The Umbrella Academy». For regien står  Julius Avery, mannen som ga oss «Overlord» og «Son of a Gun».