Minions: Historien om Gru holder Kinotoppen denne helgen. Filmen ble sett av 24 597 denne helgen og er allerede sett av 237 698 siden premieren.

Sterkeste utfordrer er Thor: Love and Thunder som gikk inn på en solid andreplass med 20 992 solgt billetter. Ellers forsetter Tom Cruise med å selge solid med billetter. Denne helgen var det 10 232 som kjøpte billetter til Top Gun: Maverick som nå er sett av 444 137 siden premieren 25. mai.

Elvis må nøye seg med en fjerdeplass. 7 564 valgte å se  Baz Luhrmans film denne julihelgen.

Kinotoppen preges av amerikanske filmer. Alle ti filmene på Kinotoppen denne helgen er amerikansk-produserte.

Se hele Kinotoppen her

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen