«Black Panther: Wakanda Forever» blir veldig lang

Marvels oppfølger til 2018s «Black Panther» slutter seg til klubben av «virkelig lange storfilmer» der både «No Time to Die» og «The Batman» er æresmedlemmer.

The Hollywood Reporter bekrefter filmens kjøretid, som lander på 2 timer og 41 minutter. «Black Panther: Wakanda Forever» blir dermed hele 26 minutter lengre enn forgjengeren, og den nest lengste filmen i MCU. Det er kun den tre timer lange «Avengers: Endgame» som slår den.

Ryan Coogler har regien på «Black Panther»-oppfølgeren, som skildrer hvordan nasjonen Wakanda sørger over kong T’Challas død. Chadwick Bosemans plutselige død for to år siden har påvirket historien, og de har valgt å ikke overlate karakteren hans til en ny skuespiller.

– Det føltes som om det var alt for tidlig. Stan Lee sa alltid at Marvel representerer verden utenfor vinduet vårt. Og verden sørger fortsatt over Chad, og det påvirket Ryans manus, forteller produsent Kevin Feige til Empire.

«Black Panther: Wakanda Forever» får norsk kinopremiere 9. november.