Disney offentliggjør Super Bowl-reklame for å feire 100 år med historier og minner

I forbindelse med Super Bowl LVII i USA har Disney offentliggjort en Super Bowl-reklame som feirer 100 år med historier og minner.

Reklamen med tittelen «Disney100 – Special Look» er også sluppet i en norsk versjon med tittelen «Disney100 –­ Dere har gjort drømmen til virkelighet». Under finner du den amerikanske pressemeldingen, men vi ønsker å fremheve sitatet fra Disneys CEO, Bob Iger:

«Nå som vi markerer vårt historiske 100-års jubileum, er det bemerkelsesverdig å se tilbake på Walt Disneys arv og hans utrettelige streben etter å skape noe fantastisk, som fortsatt driver virksomheten fremover i dag. Vi er utrolig takknemlige for generasjoner av mennesker over hele verden for å være en så spesiell del av vår historie, og for å ha invitert fortellingene og karakterene våre inn i livene sine i løpet av det siste århundret», sa CEO i Disney, Bob Iger. «Disney100 representerer en feiring av alle våre fans og familier, og av våre historiefortellere, kreatører og visjonære innholdsskapere, hvis talent og fantasi har skapt de magiske øyeblikkene som gjør Disney til en så varig del av kulturen verden over».


The Walt Disney Company markerer 100-års jubileet den 16. oktober 2023, og i løpet av året vil selskapet hylle både fansene og historiefortellerne, som har skapt gleden og magien som har formet Disney de siste 100 årene.

I Norge er den helt spesielle feiringen «Disney100: The Concert» annonsert, som finner sted 20. oktober 2023 i Telenor Arena på Fornebu.