«The Black Demon» – se traileren til hai-skrekkfilmen

Savner du haiskrekk? Den første traileren til hai-skrekkfilmen The Black Demon er nå sluppet. Den kommer på kino til sommeren.

På tide å møte en annen stor fryktinngytende hai. De siste årene har vi blitt matet med haifilmer som The Meg, 47 Meters Down og The Shallows –selv om Haisommer fremdeles er høydepunktet innen sjangeren. Nå utfordres Spielberg av The Black Demon som er regissert av Adrian Grünberg, som tidligere har laget Rambo: Last Blood.
I disse dager er den første traileren sluppet, hvor vi får et første glimt av den svarte demonen. Filmen er basert på den meksikanske legenden om  en svart hai som sies å være funnet utenfor den meksikanske kysten.

I filmen møter vi oljemann Paul Sturges (Josh Lucas) tar med familien sin til Bahia Negra for å besøke oljeriggen hans, men den har brutt sammen på mystisk vis. Innbyggerne i kystbyen forteller dem at «demonen» har blitt vekket og Paul tar med familien sin ut til oljeriggen for å undersøke. Der møter de haien som dreper alt menneskeliv. Og selvfølgelig blir Paul og familien strandet ute ved oljeriggen og må nå prøve å komme seg til land uten å bli knust av den svarte demonen. Vi ønsker deg lykke til!

Vi vil også se Fernanda Urrejola (Narcos: Mexico) som Pauls kone Ines og Venus Ariel (Exposed) som hans datter.