Nå er det offisielt: Lucasfilm bekrefter 3 nye Star Wars-filmer

Lucasfilm presenterer James Mangold, Dave Filoni og Sharmeen Obaid-Chinoy som regissørene som får ta Star Wars inn i fremtiden.

Lucasfilm benyttet anledningen til å presentere fremtiden til Star Wars-filmer under Star Wars Celebration i London. Tre nye spillefilmer er under arbeid, og vil være de første på kino siden The Rise of Skywalker i 2019.

De nye filmene vil både ta oss langt tilbake i tid og inn i fremtiden, og skildre epoker vi aldri har sett maken til.

James Mangold (Indiana Jones and the Dial of Destiny) er en av regissørene som har i oppgave å utvikle nye historier for det store lerretet. Filmen hans tar oss langt tilbake i tidslinjen, og forteller om «den første Jedi som bruker Kraften».

Sharmeen Obaid-Chinoy (Ms. Marvel) regisserer en film som utfolder seg 15 år etter The Rise of Skywalker. Daisy Ridley kommer tilbake som Rey for å gjenoppbygge Jedi-ordenen.

Dave Filoni skal lage en film som skal knyttes til TV-seriene The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Ahsoka og hele det universet.

Så langt har vi ingen titler eller premieredatoer klare. Men Disney har tidligere hatt premiere på en Star Wars-film for desember 2025. Mer info kommer…