«John Wick 4» er den mest innbringende filmen i franchisen

Den siste «John Wick»-filmen har nå samlet inn nesten 350 millioner dollar på verdensbasis, noe som gjør den til den største filmen i franchisen.

Det har snart gått en måned siden «John Wick: Chapter 4» hadde kinopremiere og nå skriver Variety at den har blitt den mest innbringende filmen i hele John Wick-serien. I Norge er filmen sett av 100.000.

«John Wick: Chapter 4» hadde en sterk åpningshelg med imponerende 73 millioner dollar i billettsalg i USA, og den tok også førsteplassen på den norske kinotoppen. Nå har filmen samlet inn 349 millioner dollar over hele verden, og overtar tronen fra den tredje filmen i franchisen som er den mest innbringende.

Egentlig var tanken at den fjerde filmen skulle bli den siste om John Wick, men spørsmålet nå er om det likevel blir en femte. Joe Drake, filmprodusent i Lionsgate, har blant annet sagt at det ikke er helt umulig at det kommer en femte film.

Men uansett har vi andre ting i John Wick-universet å se frem til. Spinoffen «Ballerina» med Ana de Armas slippes på amerikanske kinoer 7. juni 2024, og John Wick-produsent Erica Lee har tidligere sagt at de utvikler nok en hemmelig film.