Trailer: «Cobweb» skal skremme livskiten ut av deg!

Her er den neste skrekkfilmen som vil skremme deg på kino. Er det mareritt eller kanskje ekte monstre som plager den åtte år gamle gutten i «Cobweb»? Sjekk ut traileren her.

Det har vært et sterkt skrekkår så langt med høydepunkter som Scream VI og The Boogeyman. Nå kan skrekkelskere se ffem til nok en skummel opplevelse.

Cobweb kommer på kino om en drøy måned. Og etter traileren å dømme, er filmen full av marerittopplevelser – foreldre som blir onde og monstre som kryper ut når natten faller på.

Filmen er regissert av Samuel Bodin som sto bak den skumle Netflix-serien «Marianne». I rollene ser vi blant annet Lizzy Caplan (Castle Rock), Antony Starr (The Boys) og ikke minst unge Woody Norman som var fantastisk i dramaet  C’mon C’mon med Joaquin Phoenix.

Åtte år gamle Peter plages om natten av mystisk og konstant banking fra innsiden av soveromsveggen – et bank som foreldrene insisterer på bare eksisterer i fantasien hans. Men Peters skrekk intensiveres, og han blir stadig mer overbevist om at foreldrene hans skjuler en forferdelig og dødelig hemmelighet, som har blitt fanget inne i veggene.

Cobweb har norsk premiere 25. august.