Barry Levinson skal regissere Al Pacino i JFK-thrilleren «Assassination»

Nå er det klart at Barry Levinson tar over som regissør for David Mamets siste prosjekt, Assassination. Filmen handler om Chicago-gangsterverdenens tilknytning til drapet på USAs president John F. Kennedy.

David Mamet, som skrev manuset til filmen, skulle opprinnelig også regissere den, men slik blir det ikke. Levinson, som tar over for David Mamet, har tidligere regissert Al Pacino tre ganger.

Skuespillerne Shia LaBeouf og Al Pacino, som spiller mafiasjef Tony Accardo, vil fortsette å være en del av prosjektet. Barry Levinson er tidligere mest kjent for å ha regissert filmer som Good Morning, Vietnam og Rain Man. Han har regissert Al Pacino tre ganger tidligere i Paterno, The Story of Doctor Who og The Humbling.

Barry Levinson og David Mamet har tidligere samarbeidet om Wag the Dog som ble regissert av Barry Levinson og skrevet av Hilary Henkin og David Mamet, og HBO-filmen Phil Spector, som Mamet skrev og regisserte, Levinson var utøvende produsent av og med Al Pacino i hovedrollen.