James Norton og Nikolaj Coster-Waldau får hovedrollene «King and Conqueror»

James Norton og Nikolaj Coster-Waldau skal spille hovedrollene i den nye dramaserien King and Conqueror fra CBS Studios fra serieskaperen Michael Robert Johnson (Sherlock Holmes).

Serien går tilbake til 1000-tallet og handler om Harold av Wessex (Norton) og William av Normandie (Coster-Waldau) og skal starte produksjonen i 2024, skriver Deadline.

Harold av Wessex og William av Normandie var to menn som skulle møtes i slaget ved Hastings i 1066; to allierte uten rett på den britiske tronen, som så seg tvunget av omstendigheter og personlig besettelse til en krig for  kronen.

King and Conqueror er historien om et sammenstøt som definerte fremtiden til et land – og et kontinent – i tusen år, hvis røtter strekker seg tiår tilbake og strekker seg ut gjennom et par sammenkoblede familiedynastier, som kjemper om makten over to land og et rasende hav.