Hør på Lady Gagas nye sang fra «Top Gun: Maverick»

I den kommende «Top Gun: Maverick» har ingen ringere enn Lady Gaga fått lov til å skrive ny musikk til lydsporet.

Lady Gaga fortalte Instagram denne uken at hun «jobbet med sangen i årevis» og finpusset den under pandemien.

«Take My Breath Away» ble sunget av bandet Berlin på lydsporet til «Top Gun» i 1986. Låten vant både en Oscar og en Golden Globe for beste originale låt – så listen er høy nå som oppfølgeren er rundt hjørne.
Rockeballaden «Hold My Hand» er nettopp sluppet på nett og du kan høre den nedenfor:

«Da jeg skrev den, skjønte jeg ikke engang hvordan alle lagene dekket filmens hjerte, min egen psyke og verden vi har levd i (…) Jeg ønsket å lage musikk om vårt dype behov for å bli forstått og prøv å forstå hverandre – en lengselen etter nærhet når vi føler oss så langt fra hverandre, og en hyllest til livets helter.»