Dag Johan Haugeruds «SEX» vinner Europa Cinemas Label i Berlin

Dag Johan Haugeruds «SEX» har vunnet Europa Cinemas Label som beste europeiske film i Panorama-seksjonen.

Det ble det offentliggjort i dag av en jury bestående av fire fagpersoner fra nettverket. Dette er attende gang prisen deles ut i Berlin.

SEX vil nå dra nytte av reklamestøtte fra Europa Cinemas og bedre distribusjon takket være et økonomisk insentiv fra kinoer i nettverket.
Juryen kom med følgende uttalelse – «Dag Johan Haugeruds SEX er friskt, originalt og fremfor alt kjempegøy. Ja, det er en snakkesalig film, men vi føler sterkt at de åpne og ærlige samtalene om relasjoners grunnleggende natur vil glede publikum rundt om i Europa. Oppmerksomheten deres fanges fra første scene, og den vil utfordre og bli hos dem i lang tid. Det utmerkede fotoet er med på å drive filmens appell. Og for en glede å se håndgripelige bevis på at menn kan snakke fritt om følelsene sine!»