Nymfomanen møter pressen

Slik blir det når det i morgen, torsdag, holdes pressemøte for Lars von Triers nye film
Nymfomanen som for øyeblikket spilles inn i Köln i Tyskland. Slik har det vært siden 5. oktober i fjor da Lars von Trier meddelte at han var ferdig med å uttale seg offentlig.Beskjeden var en følge av de noe uheldige nazi-uttalelsene hans i Cannes i forbindelse med premieren på  M
elancholia-premieren  under filmfestivalen.

Formuleringene som  utløste siktelser og ramaskrik handlet om at Trier godt kunne forstå Hitler og at han faktisk sympatiserte litt med ham fordi Hitler ”også bare var et menneske.”

Produsenten snakker for von Trier

Den tause Lars von Trier avløses på pressemøtet av
Nymfomanen-produsent Louise Vesth, som også produserte  
Melancholia.

Foruten  Louise Vesth og andre av filmens produsenter vil en rekke av skuespillerne troppe opp på pressemøtet.

Det gjelder blant andre Stellan Skarsgård og hovedrolleinnehaveren Charlotte Gainsbourg som skal  fortelle om filmen som handler om en kvinne som er selv-diagnostisert nymfoman.En vinterkveld blir hun funnet rundjult av den sjarmerende ungkaren Seligman (Stellan Skarsgård). Han tar kvinnen med hjem og hvor hun etterpå  forteller om sitt ville erotiske liv.

Lars von Trier har tidligere sagt at han med
Nymfomanen ønsker å skape ”en monumental film om den kvinnelige erotiske lyst, med utsagn og motutsagn, konfliktfylte vinkler og moralske eller kanskje nettopp umoralske betraktninger.”

Inntil videre er det planlagt 11 ukers opptagelser og premiere i 2013.