Franskmennene redder Woody Allen

Franskmennene har kommet til unnsetning.  Woody Allens A Rainy Day in New York er valgt til åpningsfilm på den prestisjetunge filmfestivalen Deauville 6. september.

Dette er gode nyheter for en film som lenge har blitt forsinket av søksmål og strid med Amazon Studios som nektet å slippe filmen og sa opp en avtale med Woody Allen om fire filmer  etter  #MeToo-skandalene i Hollywood.

Dette er filmen Amazon Studios skulle gi ut. Men så brøt #MeToo-skandalene ut og Woody ble dratt med i dragsuget. Hans siste film, Wonder Wheel, led på grunn av den. Amazon Studios hevet kontrakten. Woody har saksøkt dem for 68 millioner dollar for kontraktsbrudd.

A Rainy Day in New York har blant annet Timothee Chalamet og Elle Fanning i rollene. Det er uklart om noen av rollebesetningene kommer til Deauville.

Ny film på vei

Det blir enkelt for Woody Allen å delta på åpningen i Deauville. Den produktive 84-åringen befinner seg for øyeblikket over grensen i Spania og spiller inn Rifkin´s Festival med Christoph Waltz og Gina Gershon. Filmen får premiere i 2020.