Robert Rodriguez klar for action-thrilleren «Hypnotic»

Regissørens nye prosjekt beskrives som et mysterium med høyt budsjett.
Robert Rodriguez forlater 2019 med to filmpremierer bak seg. Han har klart å gi ut så utrolige prosjekter som den praktfulle sci-fi-filmen Alita: Battle Angel og den eksperimentelle thrilleren Red 11.

Deadline melder om at også neste prosjekt får et voksent budsjett på mellom  60 og80 millioner dollar. Det blir likevel smått i forhold til Alita: Battle Angel som kostet 200 millioner dollar.

Hypnotic beskrives som en actionthriller om en detektiv som blir viklet inn i et mysterium rundt et stort planlagt kupp. Datteren hans forsvinner og sporene fører til et hemmelig regjeringsprogram. Rodriguez har skrevet manuset sammen med Max Borenstein (Kong: Skull Island, Godzilla).

Nå pågår jakten på skuespillere. Innspillingen starter våren 2020.