Regissørens nye prosjekt beskrives som et mysterium med høyt budsjett.
Robert Rodriguez forlater 2019 med to filmpremierer bak seg. Han har klart å gi ut så utrolige prosjekter som den praktfulle sci-fi-filmen Alita: Battle Angel og den eksperimentelle thrilleren Red 11.

Deadline melder om at også neste prosjekt får et voksent budsjett på mellom  60 og80 millioner dollar. Det blir likevel smått i forhold til Alita: Battle Angel som kostet 200 millioner dollar.

Hypnotic beskrives som en actionthriller om en detektiv som blir viklet inn i et mysterium rundt et stort planlagt kupp. Datteren hans forsvinner og sporene fører til et hemmelig regjeringsprogram. Rodriguez har skrevet manuset sammen med Max Borenstein (Kong: Skull Island, Godzilla).

Nå pågår jakten på skuespillere. Innspillingen starter våren 2020.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen