Høstferien 2020  kommer Knutsen & Ludvigsen 2 – Det store dyret. Den første filmen ble en stor suksess både hos barn og det voksne publikummet.

Knutsen & Ludvigsen 2 – Det store dyret blir det dramatisk når Knutsen og Ludvigsen tror de kan miste tunnelen sin. Nå kan bare den legendariske sjørøveren Kaptein Knutsen hjelpe. Men hvor er han?

Knutsen & Ludvigsen farer ut på vidstrakte og ville eventyr for å finne Kaptein Knutsen og redde tunnelen. Men det vil vise seg at redningen ligger nærmere enn noen kan gjette. Og den bor i tunnelen, har hundre hoder og minst fjorten bein …

Spennede regissører

Regissører  for animasjonsfilmen er Gunhild Enger og Rune Spaans. Gunhild Enger er utdannet fra Edinburgh College of Art og har en master i regi fra The School of Directing i Gøteborg. Hun ble nominert til en BAFTA for sin eksamensfilm Bargain og har siden vist alle sine filmer på festivaler over hele verden.

Rune Spaans er 3D-artist og animatør Rune Spaans. Han har over 20 års erfaring innenfor animasjon, visuelle effekter og design. Han har regissert filmene Pelle Politibil på sporet (2013) og Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin (2015), begge sammen med Rasmus A. Sivertsen, samt den multi-prisvinnende kortfilmen The Absence of Eddy Table (2016).

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen