Det er listesesong, og alle vil være med – til og med tidligere president Barack Obama. Den tidligere presidenten likte blant annet The Irishman, Parasitt og Watchmen.

«Mens vi avslutter 2019, ønsket jeg å dele med deg min årlige liste over favoritter som gjorde det siste året litt lysere,» twitret president Obama. Sammen med favorittbøkene hans i 2019, avslørte han filmene og TV-programmene han likte mest det siste året.

President Obamas favorittfilmer fra 2019 inkluderer The Irishman, Ford v Ferrari, Parasitt, Booksmart, Little Women, Gift Story, Just Mercy og Apollo 11.

Han har også kåret sine favoritter innen tv-serier: Fleabag: Sesong 2, Unbelievable og Barack ObamaWatchmen.

Vi venter spent på Donald Trumps liste!

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen