Tjuvholmen med i ny «Tenet»-trailer

I natt norsk tid ble traileren til Christopher Nolans nye storfilm sluppet.

Det er mange som har gledet seg til hovedtraileren for Christopher Nolans nye storfilm. I natt ble den omsider lansert – først via overlevelsesspillet Fortnite, deretter på sosiale medier.

Ut i fra traileren å bedømme blir dette et høyst spektakulært og mektig action-epos som utspiller seg i en verden av internasjonal spionasje. Vi legger også merke til det imponerende fotoarbeidet av nederlandsk-svenske Hoyte van Hoytema. Han har skutt filmen med en blanding av IMAX og 70mm, noe som vil gi en stor filmopplevelse.

 

Hovedrollene bekles av John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine og Kenneth Branagh.

Operaen og Tjuvholmen

«Tenet» er spilt inn i hele syv land: Italia, Estland, India, Danmark, Storbritannia, USA og ikke minst i Norge – på operataket og Tjuvholmen (som vi så vidt kan skimte i traileren).

Det er fortsatt stor usikkerhet om filmen får planlagt premiere i juli. Ifølge flere rapporter må 80% av verdens kinoer være åpnet opp for at Warner Bros. lanserer filmen i sommer. Per i dag er de fleste kinoer fortsatt stengt som en følge av koronakrisen.