CJ Entertainment, det koreanske studioet bak Bong Joon Hos Oscar-vinner Parasitt, slår seg sammen med Midsommar- og Hereditary-duoen Ari Aster og Lars Knudsen

Sammen skal de lage en engelskspråklig nyinnspilling av den koreanske kultfilmen Save The Green Planet! Originalen, regissert av Jang Joon-hwan, fra 2003 er en off-beat og svart komedie-sci-fi om en mann som tror jorda er i ferd med å bli invadert av aliens og forsøker å redde planeten ved først å kidnappe sjefen sin.

“Det er snakk om rå ungdommelig spenning, absurd slapstick, grim horror og en dypt følt følelse av tragedie. Save The Green Planet!  er en av de mest bemerkelsesverdige filmene som kommer fra Sør-Korea – blant denne siste bølgen eller en hvilken som helst bølge, for den saks skyld, ”sa Ari Aster i en uttalelse.

Joon-hwan Jang skal også regissere den engelskspråklige filmen, mens Will Tracy (Succession, Last Week Tonight With John Oliver) står for tilpasning av manuset til den engelskspråklige nyinnspillingen.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen