Dobbelt Spielberg på kinotoppen i USA

Steven Spielberg hadde de to største filmene i USA sist helg. Kinoene stolte på Spielberg-klassikerne Jurassic Park og Haisommer for å få folk tilbake på kino.

Kinoer over hele USA har begynt prosessen med å gjenåpne. Det kreves at publikum bruker ansiktsmasker. Men siden alle sommerens nye blockbustere er utsatt, velger kinoene å vise gamle sommerklassikere for å lokke publikum.

Resultatet ble stor helg for Steven Spielberg. Den legendariske regissøren holder de to første plassene på listen over sist helgs kinobesøk med  Jurassic Park og Haisommer.

Jurassic Park fra 1993 spilte inn 517 642 dollar fra 230 steder. Tett fulgt av Haisommer, Spielbergs suksess fra 1975, som hentet inn 516 366 dollar fra 187 kinoer. Foreløpig er det hovedsakelig drive-in kinoer som er åpne i USA.